Over JR Consult

Van ontwerp tot oplevering. JR-consult biedt advies, ondersteuning en begeleiding bij complexe projecten en industriële toepassingen, van ontwikkel- tot realisatiefase. Iedere discipline van de sector is bij ons vertegenwoordigd. Dit doen wij met gedrevenheid, integriteit en deskundigheid.: onze expertise is breed inzetbaar. En vraagt een project om versterking, dan stellen we een team samen met specialisten uit de branche. Met een vast aanspreekpunt en kundige begeleiding. We ontzorgen onze opdrachtgevers volledig.

Door onze jarenlange ervaring in de infrawereld, maken we van elk project een succes. In onze aanpak maken we verschil door de betrokkenheid bij de opdrachtgever, onze flexibele opstelling en duidelijke taal.

JR-consult is een consultancykantoor gericht op het geven van technisch advies op het gebied van:

  • Risicoanalyses
  • Asset management
  • Systems engineering
  • Lifecycle management
  • Configuratiemanagement
  • Engineering op verschillende gebieden

In onze aanpak staat de klant centraal. Ons ingenieursburo is er van overtuigd dat we alleen door goed naar uw vraag te luisteren de juiste oplossing vinden voor uw probleem. Wij zullen bij het zoeken naar oplossingen het voortouw nemen, maar u wordt daarbij altijd nauw betrokken.

Naast onze klantgerichte aanpak streven wij een praktische benadering van de problemen na.

Dit uit zich niet alleen in financieel en technisch haalbare plannen, maar ook in een efficiënte en doelgerichte planvorming. Zo blijft de voorbereiding van uw project betaalbaar maar ook de realisatie van uw project.